Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/1/e/rijschoolhenkvenema.nl/httpd.www/wp-content/plugins/dricub-driving-school-demo-installer/inc/OneClickDemoImport.php on line 128 Rijschool doetinchem | Henk Venema

Instructeur

Laat ik iets over mezelf vertellen. Ik ben Henk Venema, 62 jaren jong. Getrouwd met een lieve vrouw en vader van drie kinderen. Vanaf 1989 ben ik werkzaam geweest als Personeelsadviseur. Ik kan goed met mensen omgaan en hou van het begeleiden en coachen van mensen. Een reorganisatie heeft me doen besluiten om het werk als Personeelsadviseur te beëindigen en een nieuwe uitdaging te zoeken.

Mijn kwaliteiten als mens: gedreven, mensgericht, sociaal en het kunnen overbrengen van kennis en vaardigheden op anderen vallen samen met de kwaliteiten van rij-instructeur.

Ik heb de opleiding voor rij-instructeur afgerond. Daarna ben ik de opleiding Rijden In Stappen (RIS) gaan volgen en mag me nu ook RIS-instructeur noemen. Mijn droom komt uit en begin een eigen rijschool. Mijn doel is om leerlingen op te leiden tot zelfstandige, vlotte, veilige en milieubewuste bestuurders. Ook leerlingen met leer- en/of angststoornissen wil ik helpen om hun rijbewijs te behalen, denk hierbij aan autisme, ADHD of faalangst.

Lesauto

Rijles Henk Venema

Henk Venema